NEDEN YAZMIYORSUN LAN !

Blog yazma dönemi sona ermek üzere sanki, zaten uzun süredir diyorlar ya sosyal ağlar bitirdi blogculuğu diye, öyle galiba...

Artık insanlar düşüncelerini hissettiklerini, blogunda uzun uzun yazmaktansa, facebook duvarından bir cümle ile yazıyor ve sanırım daha sonra da blogunda yazmak gibi bir istek de gelmiyor.

Yalnız bunun dışında bizim tayfa hepten gitmiş be yahu. Eskiden hergün bloggera giriş yaptıktan sonra kimler neler yazmış diye bakardım ama bunu aylardır yapmıyorum. Zaten baktım izlediğim blogların pek çoğu yaz tatiline girip yazmaya ara verdikten sonra ya çok seyrek yazmaya başlamış ya da tamamen bırakmış.

Bundan sonra daha sık yazmaya çalışacağım, ayda 4 yazı yazınca çıplak bir bloga sahipmiş gibi hissediyorum kendimi... Blogum var demeye utanıyor insan... Neden yazmıyorum onu da tam anlamış değilim aslında, hergün en az bir güzel malzeme çıkıyor elime aslında...

Masaüstü resminin üzerine de yazdım, "bloga yazı yaz" diye... Ama sadece benim yazmamla olmaz arkadaş, sizde yazın. Biraz daha sık yazın, yazalım yazsınlar... o kadar !

Share this:

, ,

CONVERSATION

2 Harika insan yorum yapmış.:

  1. ben de öyle yazamıyorum arada yazsam da takip edemiyorum ama bugün blog alemine adadım kendimi D::D

    YanıtlaSil
  2. blog yazmak gerçekten zor için sürekli ilgi isteyen bir proje

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.