OLDU DA BİTTİ MAAŞALLAH !

Evet nihayet başlattığım yeni imaj açılımında son evredeyim.. Bitti gibi hatta bitti diyebilirsiniz... Açılım bitti :)

İnternetteki tüm hesaplarımı elden geçirdim. Üyeliklerimi düzenledim, e-posta adresimi güncelledim. Bütün kullanıcı adlarımı yilmazbaris'e çevirdim. Sadece google ve yahoo hesaplarımı yilmazbarish olarak ayarlamak zorunda kaldım.

Bayağı da uğraştırdı hani... Ne çok üyeliğim varmış.. hele şu google hizmetlerine de ayrı ayrı üyelik gerekse kafayı yerdim heralde.. Kullandığım 26 adet google hizmeti için ayrı üyelik gerektiğini düşünüsenize...

Yahoo da pek çok site ile anlaşmış.. yahoo kullanıcı adıyla delicious gibi pek çok bilindik siteye girebiliyorsunuz... Bu iyice yaygınlaşıp ihtiyacım olan bütün sitelere ulaşsa oldukça güzel olacak..

Facebook kullanıcı adı eskiden değişiyordu, iki kez değiştirdim oradan biliyorum.. Bu süreçte değiştirmek istediğimde değiştiremedim çünkü birkez değiştirme sınırı gelmiş ve ben dediğim gibi fazladan bir kez bile değiştirdim.. Ben de yılmadım... yeni bir facebook hesabı açtım ve 2 günde eski arkadaşlarımın tamamına yakınına da kavuştum... eski hesabıda kapattım...

Link değişimi yaptığım bloggerlara da mesaj atıp, artık linki blog.yilmazbaris.com'a vermelerini rica ettim. Böylece pagerankim de hızla artacak..

Neyse... çeşitli nedenlerle uzun süredir aksattığım bloglama işine eski hızda devam...

Share this:

, , ,

CONVERSATION

1 Harika insan yorum yapmış.:

  1. Kişisel blog alanında iyice ilerlemeniz güzel olmuş özellikle giriş çok hoşuma gitti ;) Bu arada tasarım da çok hoş. Ama kişisel bloglarda en kötü yan uzun zaman yazmayınca unutlmak her bakımdan düşüş yaşamak kişisel bir blog açmamamın da tek nedenş bu zaten.En iyisi benimki arada yazıyorum ne de olsa bilgi içerikleri googledan ziyaretçi çekiyor yani kaybım olmuyor.Neyse çok dağıldım başarılar dilerim bu haliyle yeni delikanlımız harika olmuş.Bu arada linki de veriyorum birazdan..

    YanıtlaSil

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.