Şimdi Taraf Olma Zamanı!

Taraf 17 askerimizin şehit olduğu Aktütün'deki saldırı ile ilgili gerçekleri ortaya çıkardı. Bir zaman Büyükanıt'ın da dediği gibi BBG evi gibi izlemişler, ama sadece o kadar.


Saldırıdan önceki gün PKK'lıların Aktütün karakoluna 1 km mesafede tek sıra halinde ilerleyişinin videoları bütün tvlerde ve internet portallarında yayınlandı.

Yani saldırı yapılmadan herşey biliniyordu, gerekli istihbarat alınmıştı. Ama göz göre göre 17 askerimiz şehit oldu. İnsanlarımız acıya boğuldu.

Genelkurmay başkanı Başbuğ ise bu ihmalin sorumluları ile ilgilenmek yerine, bu ihmali bizlere HABER yapan TARAF gazetesini tehdit etti, hain ilan etti.

Bu saldırıdaki şehitlerin ve yaralıların değişik sorumluları olabilir ama nihayetinde sorumlu Genelkurmay başkanı olan İlker Başbuğ'dur. Taraf Gazetesi değil. Başbuğ kurum içi hatasını, sorumluluğunu Taraf gazetesine hücum ederek gözardı ettirmeye çalışıyor.

Böyle büyük bir ihmal başka bir kurumda yapılsaydı, hemen o kurumun başkanı istifaya davet edilirdi. Fakat söz konusu ordu olunca tabi buna pek cesaret edilemiyor. Başbuğ artık kendi hatasını başkalarını karalamaya çalışarak örtmek yerine şapkasını, ya da postallarını artık neyi olursa alıp önüne koymalı ve kararını vermeli.

Orası herhangi bir kurum değil. Orası TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ.

Herkes işini adam gibi yapmalı ya da İSTİFA ETMELİ.



Share this:

YORUMLAR

0 Harika insan yorum yapmış.:

Yorum Gönder

Lütfen spam yapmaya çalışmayınız...

Yapıcı eleştirileriniz ve renk katan yorumlarınız için teşekkür ederim.